Waarom een VoIP centrale voor het MKB interessant is

De VoIP centrale is een andere vorm van telefonie en het wordt soms beschreven als “het nieuwe bellen”. Vooral voor het MKB is een VoIP centrale enorm interessant, omdat het in vergelijking met de traditionele telefonie veel voordeliger is. Met VoIP telefoneer je immers over het internet en zijn de belkosten dus beperkt. Maar er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan deze vorm van telefonie.

Hoe werkt een VoIP centrale nu?

Voor een VoIP centrale heb je kort door de bocht maar één ding nodig: internet! Dit komt omdat de VoIP centrale eigenlijk volledig virtueel is. Het MKB heeft dus geen extern apparaat meer nodig om zijn telefonische activiteiten uit te voeren. Een PC en/of een mobiele telefoon is voldoende. De VoIP centrale is de facto een interface die je overal er wereld kunt bereiken via het internet. Natuurlijk wel via een beveiliging. Dus niet zomaar iedereen krijgt toegang tot de VoIP van het MKB.

Veel voordelen!

Er zijn bijzonder veel voordelen gekoppeld aan een VoIP centrale, waardoor deze in het bijzonder voor het MKB interessant is:

  • Er is géén extra investering in hardware nodig. Het bezitten van een pc en telefoon die ook voor andere activiteiten wordt gebruikt, is meer dan genoeg.
  • Gebruiksvriendelijk! De VoIP centrale MKB heeft een zeer handige interface. Met één blik is in de meeste gevallen onmiddellijk te zien hoe de interface het beste te gebruiken is. Klik hier voor meer informatie over voip centrales voor het MKB.
  • Traditionele telefoonabonnementen kunnen worden opgezegd, want u bent steeds via het internet bereikbaar. In theorie heeft u dus aan een internetabonnement meer dan voldoende. Dit resulteert dus in een grote besparing op de belkosten.

vergelijking-hosted-voip-providers

 

 

Goedkoop telefoonabonnement

Een nieuw telefoon abonnement uitzoeken is voor vele een ware zoektocht, want welk telefoon abonnement past bij de persoonlijke wensen en welke mobiele telefoon sluit aan bij de persoonlijke wensen. Tijdens de zoektocht naar een nieuw telefoon abonnement moeten de genoemde wensen eerst in kaart gebracht worden alvorens er online een vergelijking wordt gemaakt tussen de verschillende aanbieders van mobiele telefoon abonnementen.Mobiele telefoon abonnementen vergelijken wordt steeds meer en meer gedaan om zo het goedkoopste telefoon abonnement af te sluiten. Er zijn ontzettend veel aanbieders van een goedkoop telefoon abonnement en hierdoor is het vergelijken van de diverse aanbieders een aanrader. Een goedkoop telefoon abonnement kan met een nieuwe mobiele telefoon worden afgesloten wanneer die behoefte aanwezig is. De opbouw van een zakelijk telefoon abonnement verschilt per aanbieder, sommige aanbieders hanteren een basis abonnement waar de consument minimaal iedere maand aan vast zit. Naast het basis abonnement kan er gekozen worden uit drie verschillende bundels, te weten een bel, sms en internetbundel. Hoe groter de bundels hoe meer er betaald moet worden voor het telefoon abonnement. Toch kan het goedkoper zijn om een grotere bundels af te sluiten i.v.m. de kortingen die gegeven worden door de aanbieders op de nieuwe mobiele telefoon en de bundels. Bestaat de behoefte voor een nieuwe telefoon niet dan is het ook mogelijk om een goedkoop telefoon abonnement af te sluiten in de vorm van een sim only!